Katasztrófavédelem

2023.05.19. 08:29

Karambolok és tűzhelyen felejtett kigyulladt étel miatt is vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Kisteherautó és kamion ütközött össze csütörtökön délelőtt az 51-es főúton, Sükösdnél. A teherautó az árokba csapódott. A műszaki mentést végző bajai hivatásos tűzoltók egy a balesetben nem érintett kamion segítségével a kisteherautót az árokból kihúzták. Személyi sérülés nem történt – derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

Két gépjármű ütközött csütörtökön délután a 4623-as úton, Szentkirály térségében. Az egyik jármű az árokba borult, amit a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók áramtalanítottak, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben két ember megsérült.

Egy családi ház konyhájában a tűzhelyen felejtett étel égett, ami meggyújtotta a felette lévő bútorzatot csütörtökön késő délután Soltvadkerten, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. A helyszínen tartózkodók a tüzet eloltották. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Csütörtökön egy esetben kérték a tűzoltók segítségét kidőlt fa eltávolításához és három esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában