Katasztrófavédelem

2023.03.13. 09:21

Hét tűzesethez is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 7 tűzesettel és 2 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Egy faszerkezetű tárolóban kettő szénabála égett vasárnap délelőtt Baján, a Nyár utcában. A bajai hivatásos tűzoltók a bálákat kéziszerszámok és két vízsugár segítségével szétbontották, és eloltották. Személyi sérülés nem történt – írja a katasztrofavedelem.hu.

Betonkerítésnek ütközött egy személyautó vasárnap délután Kecskeméten, a Kodály Zoltán térnél, a Vasútpark közelében. Ketten ültek a járműben, ők a saját erejükből ki tudtak szállni. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy melléképület égett Lakiteleken, a Gerle utcában vasárnapról hétfőre virradóra. A lakiteleki önkéntes, valamint a tiszakécskei önkormányzati és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a tüzet négy vízsugárral eloltották. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Egy megközelítőleg negyven négyzetméteres melléképület égett vasárnapról hétfőre virradóra Kiskunfélegyházán, Kölcsey utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Vasárnap négy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában