A kamerák lebuktatták

2023.02.23. 08:18

Visszatért a bajai kisáruházba, ahonnan korábban ütvefúrót és csavarbehajtót lopott

Egy bácsalmási fiatal egy ütvefúrót és egy csavarbehajtót lopott el egy baja kisáruházból. A rendőrök elfogták.

baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Egy bajai kisáruház dolgozói kedden felfedezték, hogy a valamikor néhány nappal korábban eltűnt két kéziszerszám az üzletből. Ezt bejelentették a rendőrségen, majd elkezdték visszaellenőrizni a biztonsági kamerák által rögzítetteket. Meg is találták azt a felvételt, amelyen látható volt, hogy egy fiatalember egy ütvefúrót és egy csavarbehajtót dugdos a ruhájába, majd távozik a boltból. A férfi arca jól kivehető volt a felvételeken, így az eladók döbbenten fedezték fel, hogy a videón látható elkövető teljes életnagyságban pont az üzlettérben téblábol – közölte a rendőrség

A nyomozók szinte ezzel egy időben érkeztek a helyszínre, miközben a szemfüles boltosok éppen visszatartották a bűntett helyszínén újra megjelent tolvajt. A 22 éves bácsalmási férfit a rendőrök a Bajai Rendőrkapitányságra előállították, és lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki jelenleg szabadlábon védekezhet.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!