Védelem

2023.02.27. 14:18

Újabb határvadászok kezdték meg a felkészülést Kiskunhalason

Az idei évben is folytatódik a jövő határvadászainak képzése.

baon.hu

A képzésen a tanoncok az államhatár őrzéséhez és a jogellenes migráció megakadályozásához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítják el

Forrás: police.hu

 Az újonnan felszerelt kollégákat Rogács József r. alezredes, a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálat osztályvezetője, Mócza Sándor r. alezredes, a főkapitányság Oktatási és Kiképző Alosztály vezetője, Köteles Hajnalka r. főhadnagy, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Határrendészeti Oktatóbázisának előadója szakaszparancsnoka köszöntötte – számolt be a police.hu.

A képzés ideje alatt a határvadász tanoncok speciálisan az államhatár őrzésére és a jogellenes migráció megakadályozására irányuló feladatok ellátásához szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik Magyarország államhatárának védelmére elhivatottak, és szerződéses határvadászként tagjai lennének a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének.

Bővebb tájékoztatás IDE kattintva érhető el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!