Bűncselekmények

2023.02.01. 14:04

Tujákat, virágokat és kerti díszeket is ellopott a halasi férfi, letartóztatták

18 bűncselekménnyel gyanúsítanak a halasi rendőrök egy 27 éves helybéli férfit, aki több udvarról növényeket és kerti díszeket emelt el.

baon.hu

Forrás: police.hu / illusztráció

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek kedden egy 27 éves helybéli férfit, aki 2022.januárjától több bűncselekményt is elkövetett – közölte a rendőrség

A rendőrök gyanúja szerint a tolvaj rovására mostanra 18 bűncselekmény írható: családi és lakatlan házakba, telephelyre, valamint egy boltba surrant be. Nem volt viszont szerencséje, mert a legtöbbször csak az udvarig jutott, ahonnan tujákat, virágokat és kerti díszeket vitt el. Ha kellett, ki is ásta a növényeket. A zsákmányai között kerékpárok is szerepeltek, legutóbb pedig egy kamrát fosztott ki.

A férfit már jól ismerik a nyomozók, hiszen már többször is elfogták és kihallgatták a lopások miatt, azonban mindig folytatta a bűnözést, így most kezdeményezik a letartoztatását.

Mint írják, a tolvajt több esetben 23 éves társa segítette, ő jelenleg szabadlábon védekezik. A rendőrök vizsgálják, hogy a két férfi elkövetett-e más bűncselekményt is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában