Kék hírek

2023.02.23. 14:25

Kötetlen beszélgetésen bővítették ismereteiket a rendészeti vezetők Helvécián

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti vezetői egy kötetlen beszélgetés keretén belül fejlesztették ismereteiket.

Baon.hu

Forrás: police.hu

Helvécián gyűltek össze a vármegye rendőrségi rendészeti vezetői csütörtökön. Balogh Károly, a település polgármestere külön köszöntötte a résztvevőket. Nyitóbeszédében a polgármester kiemelte a nagyközség és a rendőrség kiváló kapcsolatát – írja a police.hu.

Az eseményen jelen volt dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, vármegyei főkapitány és rendészeti helyettese, dr. Vaslóczki Ferenc rendőr alezredes. A beszélgetésen nem volt parancsnok és beosztott, a hozzávetőleg ezer évnyi szakmai tapasztalattal rendelkező résztvevők kötetlenül mondták el az adott témában a véleményüket.

A rendezvény moderátora és segítője dr. Molnár Katalin PHD, Police Café képző és moderátor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi docense volt, aki szakmai ismeretivel nagyban hozzájárult a rendezvény sikeréhez.

A „kávéházi” beszélgetés nagyszerű alkalmat teremtett arra, hogy mindenki el tudta mondani a véleményét több rendőrségi témával kapcsolatban. A jövőben a Police Café más szereplőkkel, de folytatódni fog a vármegyénkben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában