Katasztrófavédelem

2023.02.21. 08:56

Kigyulladt autóhoz és karambolhoz is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz 3 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Illusztráció

Forrás: shutterstock.com

Érintőlegesen ütközött össze két személyautó hétfőn délelőtt Mélykútnál, a Bácsalmási úton. A mentők egy embert szállítottak kórházba. A mélykúti önkéntes és a jánoshalmi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek – közölte a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Egy személyautó égett hétfőn délelőtt Sükösdön, a Dózsa György úton. A helyszínen tartózkodók megkezdték a tűz oltását egy porral oltóval. A bajai hivatásos tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat egy vízsugárral elvégezték és a járművet áramtalanították. A tűzesetnél senki sem sérült meg.

Hétfőn két esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez, két esetben kérték a segítségüket kidőlt fák eltávolításához és egy esetben lakásba történő behatoláshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!