Katasztrófavédelem

2023.02.20. 11:28

Karambolokhoz és kigyulladt száraznövényzethez is vonultak a tűzoltók Bács-Kiskunban

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Két személygépjármű ütközött össze vasárnap délelőtt az 5312-es úton, Miske térségében. A balesetben három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A kalocsai hivatásos tűzoltók az autókat áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek – közölte a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Összeütközött két személygépkocsi vasárnap este az 51-es főúton, Sükösd térségében. A mentők egy embert szállítottak kórházba. A bajai hivatásos tűzoltók az egyik járművet áramtalanították, a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Vasárnap egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket kidőlt fa eltávolításához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!