Kék hír

2023.02.03. 09:13

Fiatal és kellett a pénz: hatszor lépett a bűn útjára a kecskeméti kamasz

A kecskeméti nyomozók vádemelést javasolnak a megrögzött tolvajjal szemben.

baon.hu

Elismerte bűnösségét a fiatal elkövető

Forrás: police.hu

Ahogy már korábban beszámoltunk, tavaly augusztus 9-én, egy akkor 16 éves fiatalt vettek őrizetbe a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai. A rendőröknek nem először akadt dolguk a kamasszal, ugyanis számtalanszor azonosították már a bűncselekmény feltételezett elkövetőjeként. A tolvajjal szemben több eljárást is folytattak – írja a police.hu.

Összesen hat bűncselekmény miatt vonták felelősségre. Két étterembe is betört, azonban üres kézzel kellett távoznia: egyszer a riasztó zavarta meg, máskor pedig a kassza feltörésével gyűlt meg a baja. Emellett gyermekbiciklit lovasított meg egy lépcsőházból, de olyan is előfordult, amikor áldozata könnyelműségét használta ki, és nyitva felejtett házból vagy kocsiból tett szert tucatnyi holmira. Máskor a tulaj kapta rajta, amint próbálta ellopni a kerékpárját, ezért onnan is sietősen távozott.  

A kecskeméti nyomozók kihallgatták a fiatal tolvajt, aki elismerte a bűncselekmények elkövetését. A napokban befejezték az ügy vizsgálatát, az iratokat pedig vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában