Kék hírek

2023.02.20. 16:13

A külterületeken tartottak ellenőrzést a majsai rendőrök

A Kiskunmajsai Rendőrőrs munkatársai polgárőrökkel együtt láttak el szolgálatot.

Baon.hu

Forrás: police.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrsének az egyenruhásai szombaton 17 és 23 óra között fokozott tanyavédelmi ellenőrzést tartottak a rendőrőrshöz tartozó külterületi részeken. Az akcióban a rendőröket a kiskunmajsai, a jászszentlászlói és a kömpöci polgárőrök segítették – írja a police.hu.

A rendőr-polgárőr vegyespárosok a gépjárművezetők mellett azokkal a szabálytalankodó kerékpárosokkal szemben is intézkedtek, akik világítás és láthatósági mellény nélkül bicikliztek a fő közlekedési útvonalakon.

Az autósok közül néhányan érvényes műszaki engedély nélkül vettek részt a közlekedésben, velük szemben bírságot szabtak ki. Nyolcan azért kaptak helyszíni bírságot, mert nem tettek eleget elsőbbségadási kötelezettségüknek, további két fő pedig nem kapcsolta be a biztonsági övét. A járőrök és a polgárőrök lefüleltek két engedély nélküli vezetőt is.

Az akció ideje alatt az rendőrök – a korábbiakhoz hasonlóan – kiemelt figyelmet fordítottak a tanyavilágban élőkre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!