Elrendelték a letartóztatását

2023.01.18. 11:47

Több mint százezer forint készpénzzel távozott a rabló Kiskunfélegyházán

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte a letartóztatását egy 45 éves kiskunfélegyházi férfinak, akit rablással gyanúsítanak.

Baon.hu

shutterstock.hu / illusztráció

A megalapozott gyanú szerint a férfi szombat éjjel, egy kiskunfélegyházi szórakozóhelyen többször megütötte – az éppen zárni készülő – tulajdonos fejét. A sértett az ütések következtében eszméletét vesztette, miközben a gyanúsított a zsebéből 62 ezer forintot, míg a kasszából 50 ezer forintot elvitt. Az így okozott kár összesen 112 ezer forint volt. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túli sérüléseket szenvedett el – számolt be a Kecskeméti Törvényszék Sajtóosztálya.

A járásbíróság a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatását a jelenlétének biztosítása, bizonyítás megnehezítésének, illetve meghiúsításának megakadályozása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el.

A bíróság döntése nem végleges, ugyanis a gyanúsított fellebbezést jelentett be, amit a Kecskeméti Törvényszék bírál el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában