Frissítve

2023.01.10. 10:42

Súlyos baleset Jakabszállásnál: egy teherautó és két személyautó karambolozott – galériával

Ketten sérültek meg, amikor három jármű ütközött Jakabszállás határában, az 54-es főúton.

baon.hu/Donka Ferenc

Az érintett útszakaszon forgalmi akadály alakult ki

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (14:35):

Helyszíni információink szerint Kecskemét felé haladt a piros autó, amikor balra nagy ívben akart lekanyarodni, de a mögötte érkező teherautós ezt későn vette észre és nekiütközött. Ettől a piros kocsi áttért a másik sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező fekete autóval, ami ettől egy távközlési oszlopnak csapódott. 

Információnk szerint a piros autóban egyedül lévő férfit a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd őt és a fekete kocsiban lévő nőt a mentők kórházba szállították. A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt, emiatt több kilométeres kocsisor torlódott fel. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Egy teherautó és két személyautó ütközött össze kedd délelőtt az 54-es főút 15-ös kilométere közelében Jakabszállás térségében, a Kecskemét felé vezető szakaszon. A kecskeméti hivatásos tűzoltók feszítővágóval megkezdték egy ember kiszabadítását az egyik autóból. A rajok a két autót áramtalanították. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában