Bács-Kiskun

2023.01.10. 09:39

Háztűzhöz és több balesethez is riasztották hétfőn a tűzoltókat

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Egy betontörmeléket szállító kamion az árokban az oldalára borult hétfőn délután az 5312-es úton, Bácsalmás térségében. Személyi sérülés nem történt. A bácsalmási hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek – olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Egy családi ház konyhájában keletkezett tűz hétfőn délután Táborfalván, a Kecskeméti úton. A lakók a tűz oltását egy porral oltóval megkezdték. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt.

Mint arról mi is beszámtolunk, egy motorkerékpárokat szállító kisteherautó trélere szalagkorlátok közé szorult hétfőn délután, a 445-ös főút felhajtóján, Kecskemétnél. A műszaki mentés végző kecskeméti hivatásos tűzoltók emelőpárna, heveder segítségével a szerelvényt kiszabadították, majd a helyszínt a rendőrségnek átadták.

Egy személygépkocsi árokba hajtott hétfőn délután az 5312-es úton, Drágszél közelében. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A kalocsai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Hétfőn két esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában