Jótékonyság

2022.12.15. 10:22

Tűzifát adományoztak a rendőrök egy kalocsai családnak

Több mint 60 ezer forintot gyűjtöttek a kalocsai rendőrök egy gyermekét egyedül nevelő szülőnek. A pénzből tűzifát vásároltak a családnak.

baon.hu

Az ajándékot Bóbis Attila rendőr alezredes, a Kalocsai Rendőrkapitányság vezetője adta át

Forrás: police.hu

A Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai idén is gyűjtést szerveztek, hogy egy rászorulónak szebbé tegyék a karácsonyát – derül ki a police.hu közleményéből. A helyi családsegítő szolgálat egy fiatal édesanya megsegítését javasolta, ugyanis az asszony idén vesztette el a férjét és egyedül neveli 5 éves kislányát. A rendőrök felvették a kapcsolatot a szülővel, aki elmondta, hogy Kalocsa külterületén, egy tanyán él lányával és száraz tűzifára lenne a legnagyobb szükségük. Az egyenruhások több mint 60 ezer forintot gyűjtöttek össze, amiből akácfát vásároltak. A tüzelőt a rendőrök személyesen vitték el a családnak, de útközben elakadtak a nagy sárban. Ám egy traktorosnak köszönhetően végül sikeresen elszállították az adományt, amelyet a Kalocsai Rendőrkapitányság vezetője, Bóbis Attila rendőr alezredes adott át az édesanyának és kislányának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában