Karambol

2022.12.26. 19:05

Öten sérültek meg a tompai balesetben – galériával

Két személyautó ütközött össze hétfő délután Tompán, az Eötvös és a Deák Ferenc utca sarkán. Egy személy súlyosan, négyen könnyebben megsérültek a balesetben.

Pozsgai Ákos

A szürke Seat nem adott elsőbbséget a fehér Citroennek

Fotó: Pozsgai Ákos

Helyszíni információink szerint egy Seat vezetője nem adta meg az elsőbbséget az Eötvös utcán érkező Citroennek és fékezés nélkül oldalról neki hajtott. A vétlen Citroen az ütközés erejétől az út melletti fának csapódott, míg a vétkes sofőr autója megpördült, a sofőr és két utasa a baleset után elszaladtak a helyszínről, majd egyikük később visszatért.

A Citroenben egy négy fős mélykúti család utazott, a szülök és két tinédzserkorú gyerekük. Egyikük súlyosan megsérült, hárman könnyebb sérülést szenvedtek, míg a Seatban is egy személy könnyebben megsérült.

A helyszínelés és a mentési munkálatok idejére a rendőrök lezárták a kereszteződést a forgalom elől, a baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában