Frissítve/Galériával

2022.12.09. 11:31

Két autó karambolozott Kunszállás közelében, mentőt is riasztottak a helyszínre

Összeütközött két személyautó az 5401-es úton, Kunszállás közelében pénteken. Egy ember súlyosan megsérült a balesetben.

baon.hu/Donka Ferenc

A balesetetben egy ember sérült meg

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (14:03):

Helyszíni információnk szerint a fő utcán haladt a piros színű autó, amikor a vasúti átjáróhoz érve, a neki jobbról, egy mellékútról érkező kék színű autós nem adott neki elsőbbséget és összeütköztek. Az ütközéstől a piros autó áttért a szemközti sávba, majd az út szélén egy kerítésnek csapódott. Úgy tudjuk, hogy a benne ülő édesapa és egy éves gyermeke nem sérült meg. 

A figyelmetlen kék színű autó vezetője viszont súlyosan megsérült, míg a mellette ülő utasnak nem lett komoly baja. A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A helyszínelés és a mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

A műszaki mentést végző kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben összesen négyen utaztak. A helyszínre érkeztek a mentők is. Mivel az úttesten sok a törmelék, a baleset helyszínén félpályán halad a forgalom – adta hírül a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!