Kék hírek

2022.11.16. 08:49

Szellőzőrácsot tulajdonított el a kecskeméti férfi

A megyeszékhelyi rendőrkapitányság munkatársai bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt egy férfit, szabálysértési ügyben pedig egy férfit és egy nőt vettek őrizetbe.

Baon.hu

Illusztráció

Forrás: police.hu

Egy 2022. októberében történt lopás elkövetőjét fülelték le a nyomozók kedd reggel. Őt bűnügyi őrizetbe vették. A 30 éves helybéli a gyanú szerint egy mélygarázsból szellőzőrácsokat tulajdonított el. A rendőrök vizsgálják, hogy a férfi más, hasonló jellegű bűncselekményekkel összefüggésbe hozható-e – írja a police.hu.

A kecskeméti rendőrök két szabálysértőt is őrizetbe vettek. Egyikük – egy 21 éves orgoványi lakos – úgy vett részt a közúti közlekedésben személyautóval, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel.

Egy 32 éves nő az 52-es számú főúton az arra haladó autósoknak egyértelmű kézmozdulatokkal jelezte, hogy anyagi ellenszolgáltatásáért szexuális szolgáltatást nyújtana számunkra.

A szabálysértés elkövetőivel szemben gyorsított bírósági eljárást kezdeményeznek, míg a tolvaj esetében előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában