Kék hírek

2022.11.14. 11:53

Pályaorientációs napon toboroztak a rendőrök a kiskőrösi iskolában

A kiskőrösi iskola diákjai érdeklődve hallgatták a rendőrök tájékoztatóját.

Baon.hu

Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagjai hétfő délelőtt a kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban jártak. A pályaorientációs foglalkozáson közel 60 végzős diák vett részt – írja a police.hu.

A tanulók érdeklődve hallgatták a rendőröket, akik részletes tájékoztatást adtak a rendőri hivatásról, valamint a szerződéses határvadász szakmáról. Elmondták a felvételi követelményeket, meséltek az alkalmassági vizsgálatokról, később pedig készségesen válaszoltak a diákok kérdéseire.

Érdeklődésben nem volt hiány, várjuk a fiatalok jelentkezését a rendőrség kötelékébe!

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában