Frissítve / Galériával

2022.11.10. 10:15

Két autó ütközött az 53-as főúton, Kiskunhalason

Az 53-as főút belterületi szakaszán, a Batthyány utcai kereszteződésnél történt baleset csütörtök délelőtt. Információink szerint egy Opelt vezető nő nem adta meg az elsőbbséget, úgy hajtott ki a főútra egy Suzuki elé és összeütköztek. A balesethez a mentőket és a tűzoltókat is riasztották, a helyszínelés miatt rendőri irányítás mellett halad a forgalom a kereszteződésben.

baon.hu / Pozsgai Ákos

A kiskunhalasi hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket.

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítve (11.34):

Információink szerint az Opel a Batthyány utcáról érkezett, amikor eddig tisztázatlan okok miatt nem vette észre a tőle jobbról, az 53-as főúton érkező Suzukit és kihajtott elé. A Suzuki nagy erővel csapódott az Opel oldalába, majd egy gyalogátkelőn és egy járdaszigeten keresztül az út melletti szegélykőre hajtva, az útpadkán állt meg.

Mindkét autóban kinyíltak a légzsákok, a Suzukiban ülő idős hölgyet a mentők látják el a helyszínen, úgy tudjuk, hogy más sérültje nem volt a balesetnek. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a helyszínén rendőri irányítás mellett halad a forgalom. 

A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó az 53-as főút kiskunhalasi szakaszán, a Batthyány utca és a Széchenyi utca kereszteződésénél. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!