Frissítve

2022.11.20. 12:28

Fának csapódott egy autó Kecskemét mellett, a sofőr kirepült a járműből – galériával

Az autót vezető férfi súlyosan megsérült, amikor ittasan fának csapódott, majd kirepült az autóból az 52-es főúton, Kecskemét határában vasárnap délelőtt.

baon.hu

Az autó egy elektromos szekrényt is kidöntött.

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (14.56):

Helyszíni információink szerint Solt felől haladt a személyautó, amikor egy balra ívelő kanyar után kisodródott, majd a kerékpárúton áthaladva egy elektromos szekrénynek ütközött, ezután tovább sodródott és az útszéli fának csapódott, majd oldalára borult. A kocsit vezető középkorú férfi biztonsági öve nem volt bekapcsolva, ő kirepült az autóból, és a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint felmerült a gépkocsivezető ittassága, ezért további vizsgálatot folytatnak. Az elektromos szekrény sérülése kapcsán az áramszolgáltató is a helyszínre érkezett, információnk szerint egy vadászházban szűnt meg az áramszolgáltatás. Úgy tudjuk, hogy a javítás hosszabb időt fog igénybe venni. A kiérkező tűzoltók a járművet áramtalanították, a baleset miatt félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben, rendőri irányítás mellett.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

(14.31):

A félpályás útlezárást feloldották, a baleset helyszínén a forgalom zavartalan – közölte a rendőrség.

(13.10):

A rendőrség elsődleges információi szerint egy személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között az útról lesodródott és az út menti fának csapódott. A baleset során a jármű vezetője megsérült – írja a police.hu.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás van érvényben.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy közlekedésük során körültekintően és türelmesen vezessenek!

Fotós: Donka Ferenc

Korábban írtuk:

Fának ütközött, majd felborult egy gépkocsi az 52-es főút 6-os kilométerszelvényénél, Kecskemét térségében. A jármű a baleset következtében egy elektromos szekrényt is kidöntött. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit, amelyben csak a vezetője utazott. A baleset helyszínén az egység és a társhatóságok félpályás útlezárás mellett dolgoznak – közölte a katasztrófavédelem.

Forrás: Olvasói fotó

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában