Határvadászok

2022.10.02. 13:07

Több halasi helyszínen is várta a jelentkezőket a toborzócsoport

A megyei toborzócsoport tagjai hétvégén egy adománygyűjtő rendezvényen, valamint a helyi vásárban várták a határvadász, valamint a rendőri szakma iránt érdeklődőket.

baon.hu

A halasi vásárban is toboroztak a rendőrök

Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség munkatársai 2022. október 1-én és 2-án a kiskunhalasi rendezvényeket célozták meg toborzó tevékenységükkel – tájékoztatott a rendőrség. Szombaton egy adománygyűjtő rendezvényen, vasárnap délelőtt pedig a helyi vásárban várták azokat, akik érdeklődnek akár a szerződéses határvadász szakma, akár a rendőri hivatás iránt. A felállított mobil stand körül nagyon sok volt az érdeklődő, a rendőrök pedig készségesen válaszoltak minden, a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre.

A képzéssel kapcsolatban online ITT  informálódhatnak. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!