Kék hírek

2022.10.17. 14:04

Megkezdődött az ötödik határvadász csoport képzése Bács-Kiskunban

Megkezdődött egy újabb csoport leendő határvadász képzése Bács-Kiskun megyében.

baon.hu

Újabb csoport Kiskunhalason.

Forrás: police.hu

Újabb határvadászjelöltek kezdhetik meg a felkészülést államhatárunk őrzésére és az illegális migráció megakadályozására irányuló feladatok ellátására Kiskunhalason. Bács-Kiskun megyében ötödik alkalommal veszi kezdetét a leendő határvadászok képzése. Az újonnan felszerelt kollégákat hétfőn ünnepélyes megnyitó keretében köszöntötte dr. Vaslóczki Ferenc r. alezredes, rendőrségi tanácsos, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, Liptai András r. ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetője, és Ternyák Attila r. zászlós, a Készenléti Rendőrség XXVI. Bevetési Osztályának szolgálatirányító parancsnoka – közölte a rendőrség.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik Magyarország államhatárának védelmére elhivatottak, és szerződéses határvadászként tagjai lennének a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének.

Bővebb tájékoztatást IDE kattintva érhet el!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!