Galériával frissítve

2022.10.03. 11:29

Halálos baleset: két tehergépkocsi ütközött az 512-es főúton, Kalocsánál

Két kamion ütközött össze az 512-es számú úton. Az egyik sofőr a baleset következtében meghalt.

Baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (10:07):

Jelenlegi információink szerint két kamion ütközött össze Kalocsánál, az 512-es számú út és a Paksi köz kereszteződésénél hétfőn 9 óra 22 perc körül. A balesetet az okozhatta, hogy az egyik sofőr figyelmen kívül hagyta a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla utasítását, és nem biztosított elsőbbséget a védett úton haladó teherautónak. A baleset következtében az egyik sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A másik sofőr is megsérült a balesetben – írja a police.hu.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben, kerülni a városon keresztül lehetséges.

Fotós: Pozsgai Ákos
Fotós: Pozsgai Ákos

Korábban írtuk:

Két tehergépkocsi ütközött össze az 512-es főúton, a 2-es és 3-as kilométer közötti útszakaszon, Kalocsa térségében. Műszaki mentés céljából a kalocsai hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység egy embert feszítővágó segítségével emel ki az egyik járműből. A mentők is a helyszínen vannak. Az érintett útszakaszon teljes útzár van, a forgalmat elterelik – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában