A rendőrök őrizetbe vették

2022.10.20. 11:46

„Ha kell meg is ölöm!”: súlyosan bántalmazta élettársát egy mizsei férfi

Súlyosan bántalmazta élettársát egy 30 éves lajosmizsei férfi, akit a rendőrök őrizetbe vettek és kezdeményezik a letartóztatását.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

Családi veszekedésről érkezett bejelentés a Lajosmizsei Rendőrőrsre 2022. október 16-án este. A település járőrei azonnal a helyszínre siettek, ahol egy nőt találtak az ágyban fekve, vérző fejjel. Az asszonyt szemmel láthatóan bántalmazták. Amikor a történtekről kérdezték, csak suttogva tudta elmondani, hogy élettársa okozta a sérüléseit. A jelen lévő férfi tagadta a történteket, befeküdt az ágyba kedvese mellé és kijelentette, hogy nem szeretnének orvosi vizsgálatot. A rendőrök azonban nem hagyták ennyiben a dolgot, mentőt hívtak és megerősítő erőt kértek az idő közben egyre agresszívabbá váló férfihoz – közölte a rendőrség.

Mint írják, a kiérkező mentősök megállapították, hogy az asszonynak azonnali ellátásra van szüksége, kórházba kell szállítani. A férfi azonban tovább kiabált, mindenáron el akarta érni, hogy ne vigyék el a nőt, de a rendőrök intézkedtek vele szemben. Az asszony a mentőautóban már el merte mondani, hogy a férfi ököllel ütlegelte és többször megrúgta. 

Kiderült, hogy a sértettnek 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek, többek között többszörös borda- és orrcsonttörést szenvedett. 

A gyanúsítottat szintén kórházba szállították a pszichés állapota miatt, azonban onnan idő előtt távozott. A rendőrök elfogató parancsot adtak ki ellene, aminek eredményeként szerdán elfogták és őrizetbe vették súlyos testi sértés bűntette miatt.  

A felvétel a helyszínen készült.
Forrás: police.hu

A bántalmazásnak tanúi is voltak, akik közül az egyik elmesélte, hogy úgy tűnt a férfi büszke arra, amit tett és kijelentette „ha kell meg is ölöm”.  Az asszonynak szerelemféltésből eshetett az udvaron a gyanúsított, ami után a férfi rokonai fektették az ágyba a sértettet és kértek segítséget a rendőröktől. A 30 éves helybélit gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezik a letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!