Kék hírek

2022.10.14. 10:53

Dunavecsén és Jánoshalmán jártak a megyei toborzócsoportok

Az egyenruhások a csütörtöki napon többek között középiskolásoknak beszéltek a szerződéses határvadász szakmáról és a rendőri hivatásról.

baon.hu

Ismét toboroztam Bács-Kiskunban.

Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportjai csütörtökön megyeszerte népszerűsítették mind a rendőri, mind a szerződéses határvadász hivatást – közölte rendőrség.

Délelőtt Jánoshalmán először a helyi művelődésközpont nagytermét töltötték meg az érdeklődők. Később a mezőgazdasági technikum diákjai is meghallgatták a rendőröket, akik részletes tájékoztatást adtak a felvételi követelményekről, az alkalmassági vizsgálatokról és a szerződéses határvadászok, rendőrök feladatairól. Az egyenruhások készségesen válaszoltak a fiatalok kérdéseire.

A toborzócsoport eljutott Dunavecsére is, ahol a főtéren állították fel mobil standjukat. Érdeklődésben ezen a településen sem volt hiány, és többen távoztak felvételi egységcsomagokkal.

A képzéssel kapcsolatban IDE kattintva informálódhatnak.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!