Kék hírek

2022.10.20. 13:28

Állítólag szatírok zaklatják a halasi járókelőket, a rendőrség azt kéri, aki ilyet lát, haladéktalanul hívja őket

Helyi információk szerint állítólag két szatír is zaklatja a járókelőket Kiskunhalas utcáin. Az egyik közösségi oldalon írtak az esetről, túl sok konkrétumot azonban nem tartalmazott a bejegyzés. Megkeresésünkre válaszolva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a rendőrségre nem érkezett olyan bejelentés, amely szerint valaki zaklatja a járókelőket. A rendőrség azt kéri, hogy aki ilyet tapasztal, haladéktalanul értesítse a rendőrséget annak érdekében, hogy azonnal intézkedni tudjanak.

Pozsgai Ákos

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Információk szerint egy idősebb férfi kerékpárral járja a várost és nőket szólít meg és tesz szexuális ajánlatot. Legutóbb a Hősök ligete környékén látták az illetőt, ahol lányokat követett és tett félreérthetetlen ajánlatot. Az állítólagos hölgy, aki látta az esetet több száz méteren át követte a kerékpárost, szembefordult a férfival és hangosan számon kérte, aki gyorsan eltekert. A nő állítása szerint az utóbbi hetekben többször is tapasztalt hasonló esetet a környéken.

Úgy tudjuk, hogy a közeli Kossuth utcai lépcsőházak előtt egy másik nő egy lehúzott nadrágban álldogáló férfire lett figyelmes korábban, aki félreérthetetlen mozdulatokat végzett. A férfit elküldte onnan, de állítása szerint az nem zavartatta magát, egy kicsit odébb ment és a gyerekeket figyelve tovább folytatta a tevékenységét, majd később sietve távozott.

Megkeresésünkre, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság azt a tájékoztatást adta, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra nem érkezett olyan bejelentés, amely szerint valaki zaklatja a járókelőket. 

– Kérünk azonban mindenkit, ha ilyet tapasztal, haladéktalanul értesítse a rendőrséget. Bejelentés személyesen tehető a legközelebbi rendőri szervnél, illetve telefonon a 112-es segélyhívó számon. Az áldozatok adatait a rendőrség minden esetben bizalmasan kezeli. Az ilyen ügyekben a mielőbbi felderítést a gyors bejelentés, esetleg pontos személyleírás, minél pontosabb hely-idő behatárolása nagyban megkönnyíti – hívta fel a figyelmet a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában