Bűnügyek

2022.10.20. 08:26

A hűtőben és a fagyasztóban rejtegette a kábítószereket egy bajai férfi - videóval

Kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a rendőrök azt a férfit, akit a bajai nyomozók a főkapitányság közterületi támogató alosztály speciális egységének segítségével Baján, a háza előtt fogtak el.

baon.hu

A rendőrök kábítószergyanús szereket foglaltak le.

Forrás: police.hu

A nyomozás során beszerzett információk alapján egy 33 éves bajai férfi az elmúlt egy évben heti rendszerességgel értékesített kábítószert helyi lakosok számára. A lakásán tartott kutatáskor a nyomozók bruttó 16 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 304 gramm kábítószergyanús fehér port, 3 darab kábítószergyanús tablettát, valamint a bűncselekménnyel kapcsolatba hozhatóan mérleget, alufóliát, vegyi anyagokat és közel 2,6 millió forintot foglaltak le – közölte a rendőrség.

A férfit a Bajai Rendőrkapitányságon kábítószer-kereskedelem bűntettének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, ezt követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Mint írják, az ügyben továbbá egy másik bajai lakost kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgattak ki, miután az általa használt lakásban megtartott kutatáson a rendőrök kábítószergyanús növényi származékot, tablettákat és kábítószerrel szennyezett eszközöket találtak. A 29 éves férfi szabadlábon várhatja az ügy további vizsgálatát.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában