Kék hírek

2022.10.17. 08:53

A Bács-Kiskun megyei rendőrök két embert elfogtak és öt előállításáról intézkedtek

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások vasárnap 0 óra és 24 óra között 17 esetben összesen 52 határsértőt tartóztattak fel Kiskunhalas, Kecskemét, Petőfiszállás, Lajosmizse, Újmohács, Bácsbokod, Kelebia, Dunafalva és Kunbaja térségében. A magukat palesztin, szír, marokkói, afgán és pakisztáni állampolgárnak valló illegális migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök a külföldieket visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz – közölte a rendőrség.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén 60 határsértőt akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen az ország területére lépjenek.  

Vasárnap a nyomozók és járőrök két embert fogtak el, és további öt előállításáról intézkedtek. Egyikük bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két könnyű személyi sérüléssel járó, valamint egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén történt rendőri intézkedés. Három sofőrrel szemben az ittas vezetés gyanúja merült fel, őket vér-vizelet mintavételre előállították.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!