Kék hírek

2022.09.13. 09:58

Kiskunfélegyházán és Majsán is toboroztak a rendőrök

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén folyamatos a toborzás. A szakemberek várják az érdeklődőket a kihelyezett toborzópontokon és a kiskunhalasi toborzóirodában is.

Baon.hu

Fotó: Police.hu

Megyénkben a héten is aktívak a toborzó csoport tagjai. A Készenléti Rendőrség munkatársai hétfőn a Kiskunfélegyházi foglalkoztatási osztályon jártak, később Kiskunmajsán várták a szerződéses határvadász szakma iránt érdeklődőket – írja a police.hu.

A szakemberek készségesen válaszoltak minden, a  szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre. A megjelentek közül többen távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában