Frissítve/Galériával

2022.09.09. 07:38

Kiszakadt az egyik kocsi kereke, amikor két autó karambolozott az M5-ös felhajtójánál

A Kiskunfélegyháza térségében történt balesetben egy ember megsérült.

baon.hu/Donka Ferenc

A fekete autóban ülő férfit kórháza szállították a mentők

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés (09:55):

Helyszíni információink szerint a fehér színű autó Kiskunmajsa felé haladt, amikor a szemből érkező fekete autó az M5-ös autópályára akart felkanyarodni, befordult elé és összeütköztek. Információnk szerint a fekete autóban egyedül ülő középkorú férfit a mentők kórházba szállították, míg a vétlen autóban egyedül lévő sofőr nem sérült meg. A nagy erejű ütközéstől a fekete autó kereke kiszakadt és a kocsi még egy jelzőtáblának is nekicsapódott. A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították, a  baleset miatt forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett szakaszon. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Két személyautó karambolozott péntek reggel Kiskunfélegyháza térségében, az 5402-es út 8-as kilométerénél, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető felhajtójánál – adta hírül a kataszrófavédelem. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A balesetnél a mentés idejére az utat lezárták.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!