Kék hírek

2022.09.30. 12:58

Jutalmat kaptak kiemelkedő teljesítményükért a Bács-Kiskun megyei versenyzők

Arató László Gábor rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese pénzjutalomban részesített öt közlekedésrendészeti szakembert, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a közelmúltban országos közlekedésrendészeti versenyeken.

Baon.hu

Fotó: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csapata Komárom-Esztergom megyében, Tatán vett részt a XI. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyen. A versenyzők: Tóth Tímea Rozália rendőr őrmester, Lantos Attila rendőr zászlós, Kiss Ferenc rendőr őrmester és Bűdi Bálint Ferenc rendőr főtörzsőrmester több napon keresztül mérhették össze tudásukat motoros és gépkocsizó járőr valamint karos forgalomirányító vetélkedőkön. A Bács-Kiskun megyei csapat dobogós helyezést ért el, másodikként végeztek. Azonban korábban is születtek Bács-kiskun megyei sikerek: Kern Attila József rendőr főtörzszászlós és Bűdi Bálint Ferenc rendőr főtörzsőrmester különdíjat szerzett a Balesethelyszínelők Országos Versenyén, ami idén júniusban került megrendezésre Martfűn – írja a police.hu.

Az országos versenyeken nyújtott kiemelkedő teljesítményük köszönete képpen Arató László Gábor rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese pénzjutalomban részesítette a versenyzőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában