Aranyegyháza

2022.07.13. 13:36

Tűz keletkezett egy tanyán Szabadszálláson

Több melléképület és a körülöttük lévő avar is lángra kapott.

baon.hu

Forrás: shutterstock.com/illusztráció

Frissítés (18:38):

Eloltották a lángokat Szabadszállás külterületén, egy tanyán. Kigyulladt egy akácerdő aljnövényzete, és leégett három melléképület. A pontosított adatok szerint mintegy három hektárt érintettek a lángok, amelyeket a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a kiskőrösi, a paksi, a kiskunfélegyházi, a kiskunhalasi és a kalocsai hivatásos, a szabadszállási és a kunszentmiklósi önkormányzati, valamint a szabadszállási önkéntes tűzoltók fojtottak el.

Frissítés (15:05):

Megakadályozták a tűz továbbterjedését Szabadszállás külterületén, egy tanyán. Kigyulladt egy akácerdő, és leégett három, vályogból épített melléképület. Mintegy nyolc hektárt érint a tűz, amelyet Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltanak a kiskőrösi, a paksi, a kiskunfélegyházi, a kiskunhalasi és a kalocsai hivatásos, a szabadszállási és a kunszentmiklósi önkormányzati, valamint a szabadszállási önkéntes tűzoltók.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy tanya, több melléképület és a száraz avar szerdán Szabadszálláson, az Aranyegyháza tanyán – tájékoztatott a katasztrófavédelem. A tűzesethez a szabadszállási önkormányzati és önkéntes, valamint a kiskőrösi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, és a helyszínre tartanak a kalocsai és a paksi hivatásos tűzoltók is. Az egységek két vízsugárral és kéziszerszámokkal kezdték meg a lángok oltását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában