Galériával

2022.07.19. 14:18

Mentőhelikoptert riasztottak a tompai balesethez: súlyosan megsérült egy motoros

Személyautó és motoros ütközött össze kedd délelőtt a tompai közúti határátkelő közelében, az 53-as számú főúton. A fejsérülést szenvedett motorost mentőhelikopterrel szállították a szegedi klinikára.

Pozsgai Ákos

A motorost a szegedi klinikára szállították

Fotó: Pozsgai Ákos

Az elsődleges helyszíni információk szerint mindkét jármű a határátkelőhely felől tartott Tompa felé, amikor történt a baleset. Információink szerint a motoros szabályosan haladt a saját sávjában, amikor a tőle balra lévő felzárkózó sávból elé kanyarodott a szabadkai rendszámú gépkocsi, a motoros pedig oldalról nekicsapódott az autónak.

A helyszínre a kiskunhalasi mentőket riasztották és érkezett egy mentőhelikopter is, a motoros súlyos fejsérülést szenvedett. A helyszíni ellátás után a mentőhelikopter a szegedi klinikára szállította.

A mentés és a helyszínelés idejére félpályán lezárta a rendőrség az 53-as főutat, rendőri irányítás mellett váltakozó irányba halad a forgalom. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában