Tűzeset

2022.07.13. 13:29

Kigyulladt a tarló Kerekegyháza és Ballószög között

Több hektárra terjednek ki a lángok.

baon.hu

Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítés (17:30):

Eloltották a tüzet Kerekegyháza és Ballószög között, az 52-es főút közelében, ahol tarló és aljnövényzet lángolt mintegy öt hektáros területen. Teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres melléképület is. A kecskeméti és a kiskunfélegyházi hivatásos, a kerekegyházi önkormányzati, valamint a ballószögi önkéntes tűzoltók fékezték meg a tüzet. Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vezette – írta a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Lángra kapott az avar és a tarló az 52-es főút közelében, Kerekegyháza és Ballószög között szerda kora délután – adta hírül a katasztrófavédelem. Több hektárra terjednek ki és épületeket is veszélyeztetnek a lángok, amelyeket a kecskeméti és a kiskunfélegyházi hivatásos, valamint a ballószögi önkéntes tűzoltók oltanak. A helyszínre érkezett a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, és Kiskunhalasról, valamint Dabasról is egy-egy egység tart a tűzesethez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában