Kék hírek

2022.07.18. 10:18

Kerékpárok tulajdonosait keresi a rendőrség Kiskunfélegyházán

A kiskunfélegyházi rendőrök két lefoglalt bicikli tulajdonosát keresik.

Baon.hu

Forrás: police.hu

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon szabálysértési eljárást folytatnak lopás miatt egy 35 éves férfi ellen – írja a police.hu.

A rendőrök egy helybéli férfit igazoltattak 2022. április 16-án az 5402-es számú főúton, majd néhány nappal később – 25-én – a egy áruház előtt. Az intézkedések során mindkét esetben kiderült, hogy a férfi a nála lévő kerékpárt eltulajdonította. A kétkerekűket a rendőrök lefoglalták, azonban gazdáik azóta sem jelentkeztek.  

A rendőrök kérik, hogy aki a sajátjaként ismeri fel a képen látható biciklit, és a tulajdonjogát igazolni tudja iratokkal (ennek hiányában meg tudja mondani, hogy milyen színű a piros-fehér bicikli nyerge, illetve az albatros kerékpár kitakart részének a színe), jelentkezzen a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon személyesen vagy telefonon (06-76/562-200), illetve hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában