Galériával / Frissítve

2022.06.20. 09:19

Defekt miatt gyulladt ki egy kamion pótkocsija és rakománya az M5-ösön

Defekt miatt gyulladt ki egy kamion pótkocsija és rakománya az M5-ös autópályán Kistelek térségében hétfő reggel.

baon.hu

A helyszínre kiérkezett kiskunmajsai és kisteleki hivatásos tűzoltók már csak füstölést tapasztaltak. Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (10.15):

Információink szerint Hollandiából Szerbiába tartott 21 tonna mogyoróval a szerb kamion, amikor a bal hátsó kereke defektet kapott és emiatt kigyulladt a pótkocsi, valamint a rakomány egy része is. A kamionos ezt még időben észrevette és a leállósávban még meg tudott állni. Úgy tudjuk, hogy a rakomány egy része is megsemmisült. A beavatkozás idején csak a belső sávban haladhatott a forgalom az M5-ös érintett útszakaszán, Szeged felé.

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy kamion rakománya az M5-ös autópálya 135-ös kilométerszelvényénél, Kistelek térségében, a Szeged felé vezető irányban. A helyszínre kiérkezett kiskunmajsai és kisteleki hivatásos tűzoltók már csak füstölést tapasztaltak, amelyet egy vízsugárral szüntetnek meg. A beavatkozás idejére a belső sávban halad a forgalom az érintett útszakaszon – közölte a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában