Kék hírek

2022.06.10. 09:26

Csapdába ejtették a félegyházi rablót, aki azért kifosztotta a kasszát

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járőrei még a dohányboltban elfogták a bűnelkövetőt. A nyomozók kezdeményezik letartóztatását.

Baon.hu

Illusztráció. Fotó: police.hu

Csütörtök este egy férfi telefonált be a rendőrségre, és elmondta, hogy az egyik kiskunfélegyházi dohányboltot éppen kirabolják. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek. Kiderült, hogy egy 57 éves helyi lakos röviddel a bejelentést megelőzően bement az üzletbe, megfenyegette az ott dolgozó középkorú nőt, és a bevétel átadására szólította fel. Az asszony megijedt, de volt annyi lélekjelenléte, hogy kiszaladt a boltból. A bejárati ajtót becsukta és a kilincset tartva beszorította a rablót a boltba. Ezt vette észre egy férfi, aki pár perccel korábban távozott az üzletből. A nő segítségére sietett, értesítette a rendőrséget, és a járőrök kiérkezéséig a helyszínen maradt – írja a police.hu.

Az egyenruhások elfogták a dohánybolti rablót, akit nem zavart a bezártság: a rendőrökre várva biztos, ami biztos, kifosztotta a kasszát. A közel 80.000 forint készpénz a ruházatából előkerült, azt a károsult visszakapta.

A rendőrök a rablás bűntettével gyanúsítható bűnelkövetőt kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában