Kék hírek

2022.06.01. 12:08

Autókat és telefont is eltulajdonított a majsai fiatal

A Kiskunmajsai Rendőrőrs nyomozói rablás, lopás és jármű önkényes elvétele miatt vettek őrizetbe egy 16 éves helybélit. A kamaszt több esetben egy 36 éves férfi segítette a bűncselekményeknél.

Baon.hu

Illusztráció. Fotó: police.hu

Hazafele sétált egy 14 éves fiú hétfő délután Kiskunmajsán, amikor kiabálást hallott a háta mögül. A kamasz megfordult és látta, hogy egy ismeretlen fiatal követi, majd amikor utolérte az időről kérdezte. A fiú elővette a zsebéből a telefonját, és megmondta neki az időt. Ekkor az ismeretlen elkérte a készülékét, mondván, hogy internetezni szeretne. A kamasz nem adta neki oda és tovább folytatta az útját hazafelé. De a fiatal még ekkor is követte, majd megragadta a kezében a telefont és rángatni kezdte. A huza-vona nem tűnt célravezetőnek, ezért a tolvaj megfenyegette, majd megszerezte a készüléket, és elment – írja a police.hu.  

A kiskunmajsai rendőrök nyomozást indítottak, és keresni kezdték a fiatal rablót, akit másnapra be is azonosítottak. Arra is fény derült, hogy a 16 éves kamasznak, nem csak ennyi van a rovásán, ugyanis korábban két alkalommal is autót kötöttek el 36 éves társával. A duó fiatalabbik tagját kedden őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását. Az idősebbik férfinek lopás és jármű önkényes elvétele mellett kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában