Frissítve / Galériával

2022.05.14. 13:45

Felrobbant egy szeszfőző készülék Kiskőrösön, két ember súlyosan megsérült

Robbanás volt egy kiskőrösi házban szombat délután.

Pozsgai Ákos

A robbanás következtében az épület egyik fő fala, valamint a fürdőszoba külső fala ledőlt és súlyosan megrongálódott a tetőszerkezet is. Fotó: Pozsgai Ákos

Fotó:

Frissítve (15.23):

Helyszíni információink szerint, egy engedéllyel működtetett szeszfőző készülék robbant fel Kiskőrösön. A detonáció következtében az épület egyik főfala, valamint a fürdőszoba külső fala ledőlt és súlyosan megrongálódott a tetőszerkezet is. Úgy tudjuk, hogy a szomszédok a robbanás nagy hangjára rohantak ki az utcára. Többen megpróbáltak vizet vinni és eloltani a lángokat.

Úgy tudjuk az épületben nem laktak.

Információink szerint egy 50 éves férfi és a fia tartózkodott a robbanás idején az épületben. Mint ahogy azt megtudtuk, az édesapa súlyos égési sérüléseket szenvedett, őt válságos állapotban, míg fiát súlyos sérülésekkel, szállították mentőhelikopterrel a kórházba, egyiküket Pécsre, másikukat Budapestre.

A rendőrség bűnügyi technikusai, valamint a tűzoltóság szakértői vizsgálják a helyszínt és próbálják kideríteni a robbanás keletkezésének az okát. 

Korábban írtuk:

Robbanás történt egy házban, Kiskőrösön, az Alkotmány utcában. A tűzesethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is kihívták. A mentők szintén a helyszínen vannak. Délután egy óra után oltották el a lángokat a kiskőrösi és a kiskunhalasi hivatásos, valamint a kiskőrösi önkéntes tűzoltók. Az egységek felkutatják a még parázsló részeket. Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett. Az épület egyik fala kidőlt, és kigyulladt a tetőszerkezete – közölte a katasztrófavédelem. 

Helyszíni információink szerint, két mentőhelikoptert is riasztottak a robbanáshoz és öt mentőautó van a helyszínen. Úgy tudjuk, hogy a tűzesetben két ember megsérült és a ház teljesen szétrobbant.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában