Szemtanút keresnek

2022.05.03. 15:08

Egy 22 éves, rejtélyes kecskeméti gyilkosság ügyében kér segítséget a rendőrség

A kidobók ölhették meg a 22 éve a vasúti síneken talált kecskeméti férit.

baon.hu

Fotó: police.hu

A kidobók ölhették meg azt a 24 éves kecskeméti férfit, akinek holttestét 22 évvel ezelőtt a síneken találták meg Kecskeméten. Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztály ugyanis emberölés gyanúja miatt folytat nyomozást a rejtélyes ügyben – derült ki keddi közleményükből.

Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint 2000. október 31-én a Kecskemét, Izsáki út 2. szám alatt található Silver diszkó melletti vasúti síneken holtan találtak egy 24 éves kecskeméti férfit.

A férfi a halálának estéjén a Silver diszkóban szórakozott, azonban az eljárás során beszerzett információk szerint a szórakozóhely biztonsági személyzetének tagjai a diszkóból kivezették és többször bántalmazták. A férfi védelmére kelt egy alacsony testalkatú, barnásvörös hajú hölgy, akit emiatt a biztonsági személyzet egy tagja pofon ütött.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nyomozó Főosztálya kéri az egykor segíteni próbáló hölgyet, hogy az eljárás lefolytatásának elősegítése céljából jelentkezzen az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefonszám: +36-1-550-2434

email:  [email protected]

levélcím: Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, 1903 Budapest, Pf. 314/15

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában