Kék hírek

2022.04.22. 09:56

Több balesethez is riasztották a Bács-Kiskun megyei tűzoltókat csütörtökön

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Fotó: Illusztráció / shutterstock.com

Egy személyautó árokba hajtott és a tetejére borult Kiskunhalas közelében, csütörtök reggel. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók a járművet kerekeire állították és áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt – írja a bacs.katasztrofavedelem.hu.

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött az 5402-es úton, Kiskunfélegyháza térségében, csütörtök délelőtt. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Összeütközött egy személyautó és egy kisteherautó az 5-ös főúton, Lajosmizse térségében, csütörtök délután. A kisteherautó az árokban állt meg. A műszaki mentést végző lajosmizsei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Egy személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze az 51-es főúton Dusnok térségében, péntek hajnalban. A balesetben senki sem sérült meg. A kalocsai hivatásos tűzoltók a forgalmi akadályt megszüntették, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Csütörtökön egy esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!