Frissítve / Galériával

2022.01.02. 14:39

Egy ember életét vesztette a Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között történt balesetben

Egy ember életét vesztette vasárnap délután, amikor fának ütközött egy személyautó Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között.

baon.hu / Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (17:05):

Információink szerint, Kiskunfélegyháza felől haladt az autó, amikor egy balra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba, majd az út szélén kettő fának is neki ütközött. A gépkocsit vezető középkorú férfi beszorult a járműbe, őt a kiskunfélegyházi tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de a sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy életét vesztette. 

(15:10):

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján vasárnap 13 óra 57 perckor a 4625-ös út 56-os kilométerénél egy autó letért az útról és egy fának csapódott. A sofőr a baleset során életét vesztette – közölte a rendőrség.

Az eset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

Fának ütközött egy személyautó a Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár közötti útszakaszon. A járműbe beszorult egy ember, akit a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

Fotó: Donka Ferenc

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!