Frissítve / Galériával

2021.12.29. 13:19

Rendőrök elől menekülő migránsok autója ütközött fának Majsa közelében

Elsődleges információink szerint a megyehatáron át követtek a rendőrök egy Volkswagen gépkocsit, ami Kiskunmajsa közelében, Kígyós határában egy fának ütközött. Majsáról és Halasról összesen négy mentőautót és mindkét város hivatásos tűzoltóit riasztottak a helyszínre. Úgy tudjuk, hogy az autóban összesen heten utaztak, többen megsérültek, de volt, aki elmenekült a helyszínről, a rendőrök keresőkutyával kutatják.

Baon.hu

Információink szerint az autóban heten ültek, migránsokat szállították vele

Forrás: Pozsgai Ákos

Fotó:

Frissítés (15:28):

A baleset délután kettő óra körül történt az 5409-es számú úton Kiskunmajsa közelében. Egy balra ívelő kanyarban sodródott át a szemközti sávba a román rendszámú Volkswagen, majd az út mellett egy fának csapódott. Információink szerint az autóban heten ültek, migránsokat vittek vele, úgy tudjuk, hogy a közeli Csongrád-Csanád megye felől menekültek a gépkocsival a rendőrök elől. Mire az egyenruhások megérkeztek többen a saját lábukon szálltak ki az autóból, többeket a helyszínre érkező mentők láttak el és szállítottak a kiskunhalasi kórházba.

Meg nem erősített helyszíni információink szerint, volt, aki elmenekült a helyszínről, a rendőrök keresőkutyával fésülik át a közeli erdős részeket. 

A Kiskunmajsáról Kígyós felé vezető utat teljes szélességében lezárták a rendőrségi helyszínelés miatt, a közeli földes utakon lehet kerülni járművel. Információink szerint a rendőrök keresik a feltételezett embercsempészt is, úgy tudjuk a helyszínen és más helyeken is hasznos információkhoz jutottak, ami segít majd beazonosítani az illető személyazonosságát. A baleset pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Forrás: / Pozsgai Ákos

 

Korábban írtuk:

Fának hajtott egy személyautó Kiskunmajsa térségében, az 5409-es út 7-es kilométere közelében. A balesethez riasztott kiskunmajsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre kiérkeztek a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók is. A műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában