frissítve / galériával

2021.12.03. 11:34

Árokba csapódott egy autó az 5-ös főúton, a sofőrt kórházba szállították

Egy személy sérült meg, amikor árokba csapódott egy személyautó az 5-ös főúton Kiskunfélegyháza térségében pénteken délelőtt.

baon.hu

Frissítve (13:09):

Információink szerint, Szeged felé haladt az autó, amikor egy jobbra ívelő kanyar után lesodródott az útról, majd az árokba csapódott, ahol többször átfordult, végül a kerekein állt meg. Úgy tudjuk, hogy a gépkocsiban egyedül lévő sofőrt a mentők kórházba szállították, a rendőrség tájékoztatása szerint felmerült az ittasság gyanúja is. A kiskunfélegyházi tűzoltók áramtalanították a járművet, a helyszínelés és a mentés idejére félpályás útzár volt érvényben az érintett szakaszon.

A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Korábban írtuk:

Árokba csapódott egy személyautó az 5-ös főút 121-es kilométere közelében, a Kiskunfélegyháza és a petőfiszállási elágazás közötti szakaszon. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában