kék hírek / frissítve

2021.09.02. 08:39

Felborult autó, ráfutás – öt balesettel indult a csütörtök Bács-Kiskunban

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint öt baleset is történt csütörtök reggel Bács-Kiskun megyében, ebből három az M5-ös autópályán. Cikkünk folyamatosan frissül az új információkkal!

baon.hu

Fotó: Ugrai Gábor

Felborult egy személygépkocsi Kecskemét határában, a Korhánközi úton csütörtök reggel, miután összeütközött egy másik autóval – adta hírül a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A járműben egy ember utazott, ő ki tudott szállni. A kecskeméti hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autót.

Fotó: Ugrai Gábor

Az M5-ös autópálya kecskeméti szakaszán a Pest felé tartó oldalon, a Shell kút után 500 méterrel négy autó szaladt egymásba, a sérült járművek egyelőre a leállósávban várnak, ezért azon a szakaszon torlódás alakult ki.

Az M5-ös autópályán további két anyagi káros baleset történt csütörtök reggel, valamint Kecskeméten a Könyves Kálmán körúton is helyszínelnek a rendőrök – tájékoztatta hírportálunkat Hükecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Később hozzátette: hogy valamennyi baleset esetében szerencsére csak anyagi kár történt.

Fotó: Rozsnyói Krisztián
Fotó: Rozsnyói Krisztián

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!