kék hírek

2021.08.07. 06:34

Két baleset miatt alakult ki torlódás az M5-ös autópályán

Először két személyautó ütközött, majd a torlódás miatt kialakult sorban egy kamion belehajtott egy buszba.

baon.hu

Érd, 2013. július 19. Torlódás egy baleset miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között 2013. július 19-én. Az Útinform korábbi tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

FRISSÍTÉS 07:58

A baleset helyszínén a szemle és a műszaki mentés véget ért, a forgalom mind két sávon megindulhatott. Torlódásra azonban továbbra is számítani kell, ezért kérik vezessenek fokozott óvatossággal a pálya ezen szakaszán!

Jelenlegi adataink szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az M5-ös autópálya 96. kilométerszelvényében Szeged irányába augusztus 7-én 0 óra 16 perc körül – olvasható a rendőrségi közleményben. A balesetben személyi sérülés nem történt, azonban csak a belső sávban haladhat a forgalom.

A forgalomkorlátozás miatt torlódás alakult ki, aminek következtében egy teherautó hátulról nekiütközött egy busznak a 95-ös kilométernél 1 óra 12 perc körül.

A balesetben senki nem sérült, a műszaki mentés idejére csak a belső sávban haladhat a forgalom.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában