bács-kiskun

2021.08.02. 09:48

Kalapáccsal vágta hátba volt vejét egy román férfi

Mutatjuk, milyen eseteknél volt szükség rendőrségi intézkedésre megyénkben az elmúlt napon.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök – közölte a rendőrség.

A vasárnapon a járőrök és nyomozók hét személyt fogtak el, és további hat előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Császártöltésen, a Kossuth Lajos utcában gyalogolt egy 39 éves román férfi. A helyi lakos séta közben találkozott volt apósával, akivel szóváltásba keveredett. Az 50 éves román férfi a vita hevében két alkalommal hátba vágta volt vejét a kezében lévő kalapáccsal. Időközben megjelent a férfi volt élettársa is, egy 19 éves román nő, aki elvette korábbi szerelme kezéből a telefonját, majd összetörte. A férfi könnyű sérülések szenvedett a támadás során, a feltételezett elkövetővel szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói. A két külföldit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kecskemét Rendőrkapitányság súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 24 éves kecskeméti lakost.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában