bács-kiskun

2021.08.18. 11:07

Hat helyszínre riasztották a tűzoltókat lehasadt faágak eltávolítása miatt

Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun megyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 13 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

baon.hu

Fotó: Hraskó István

Három gépkocsi ütközött az 52-es számú főúton Fülöpszállás térségében, kedd kora reggel. A balesetben egy ember megsérült. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók két járművet áramtalanítottak, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

A tetejére borult egy személyautó az 55-ös számú főúton, Mélykút térségében, kedd délelőtt. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a helyszínelés után áramtalanították a járművet. A balesetben senki sem sérült meg.

Vadat gázolt, majd nekiütközött egy másik gépkocsinak egy személyautó a 6-os főúton, Dunaföldvár térségében, kedd kora délután. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók áramtalanították az autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek

Összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó Bátya településen, a Kossuth Lajos utcában, kedd délután. A kalocsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették a forgalmi akadályt, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó az 5402-es úton, Harkakötöny térségében, kedd délután. A kiskunmajsai és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből két embert, majd átadták őket a mentőknek.

Használati tárgyak égtek egy lakóház egyik helyiségében Csávolyon, a Széchenyi utcában, kedd délután. A bajai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották, majd átszellőztették az épületet.

Egy személygépkocsi megpördült az 5301-es út Páhi és Izsák közötti szakaszán, kedd délután. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók a gépjárművet áramtalanították, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült.

A tetejére borult egy személyautó az 54-es számú főúton, Soltvadkert térségében, szerda hajnalban. A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, megszüntették a forgalmi akadályt, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kedden még hat esetben kérték a tűzoltók segítségét lehasadt nagy méretű faágak eltávolításához és egy esetben pedig lakásba történő behatoláshoz.

Borítóképünk kedden Kecskeméten készült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!