kiskunmajsa / galériával

2021.08.27. 08:59

Csigolyatörést szenvedett egy nő, amikor autójuk busznak, majd házfalnak ütközött

Egy fiatal cseh nőt szállítottak a kiskunmajsai mentők a kiskunhalasi kórházba péntek kora reggel, amikor autójukkal súlyos balesetet szenvedtek. A baleset a kora hajnali órákban történt a Petőfi és a Fő utca kereszteződésében.

Pozsgai Ákos

Fotó:

A cseh rendszámú gépkocsi a Petőfi utca felől érkezett a kereszteződésbe, ahol a STOP táblát és a közúti figyelemfelhívó jelzéseket figyelmen kívül hagyva hajtott tovább megállás nélkül, majd oldalról belerohant a védett útvonalon érkező autóbusz oldalába.

Az autót vezető férfi nem sérült meg, a mellette utazó 30 év körüli nő azonban súlyos sérüléseket szenvedett.

Helyszíni információink szerint a nő több csigolyája is eltört. A baleset alig pár méterre történt a helyi mentőállomástól, ezért a majsai mentők pillanatok alatt ott voltak a helyszínen, de Kiskunhalasról is riasztottak egy mentőautót.

Az elsődleges ellátást követően a mentők a halasi kórházba szállították a fiatal nőt. A baleset helyszínén a vizsgálatok és a műszaki mentés miatt félpályán, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!