frissítve / galériával

2021.07.14. 10:33

Az M5-ös autópálya fenntartó járművének ütközött egy kamion

Az autópálya fenntartó járműnek ütközött egy kamion, majd másik két személygépkocsi is megsérült az M5-ös autópályán Kistelek határában.

baon.hu / Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve (11:51)

A kamionsofőr elmondása szerint Szegedre tartott, amikor a külső sávban haladt előtte egy másik kamion, a mellette haladó autók miatt pedig egy kicsit jobbra húzódott, és az előtte lévő kamion takarása miatt nem látta a leállósávban álló pályafenntartó teherautót és nekihajtott. A szétszóródott roncsok miatt egy személyautó a szalagkorlátnak ütközött, egy másik autó pedig a roncsok miatt sérült meg. A balesetben személyi sérülés nem történt, de az anyagi kár jelentős, mindkét nagy jármű mozgásképtelenné vált. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az M5-ös autópálya érintett szakaszán félpályás útlezárás volt érvényben, csak a belső sávban engedték a forgalmat, ami miatt nagy jelentős torlódás alakult ki.

Egy hete szintén az M5-ösön az autópálya karbantartó járművének csapódott egy személyautó.

Akkor a sövényvágási munkálatok miatt mozgó terelő járműnek csapódott egy autó, akkor egy ember sérült meg. Ott úgy tudjuk, hogy a gépkocsi vezetőjének nem volt jogosítványa, az autónak nem volt műszakija, illetve a benne ülők nem használták a biztonsági övet.

Fotó: Donka Ferenc

Korábban írtuk:

A baleset szerdán 9 óra körül történt a sztráda 141-es kilométerszelvényében, ahol két Budapest felől érkező személyautó, egy kamion és egy pályafenntartó jármű eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze – írja a police.hu. Az elsődleges adatok szerint balesetben nem sérült meg senki.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az autópálya érintett szakaszán félpályás az útlezárás, csak a belső sáv járható.

A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában